Aglow@home

Det er en stor glede å få presentere et helt nytt konsept i Aglow!

Aglow@home er en gruppe som du kan starte i ditt eget hjem. Du får med deg en assistent, dere velger et tema og inviterer personer til å komme sammen en gang i måneden i en gruppe som har en tidsbegrensning, f.eks på ett år. Dere inviterer med venner, familie eller kanskje dere ønsker å satse på bestemte grupper? Enslige mødre/fedre, forretningsfolk, innvandrere osv. Dere samles i all enkelhet med en kaffe - eller tekopp med litt kjeks og sitter godt til rette i den koselige stua di.

Når året er omme, er det tanken at din assistent vil starte sin egen gruppe sammen med noen av "medlemmene", finne sin egen assistent og slik vil arbeidet vokse. Du selv kan utnevne et av de gjenværende medlemmene til å være assistent eller peke ut en ny leder. I det hele tatt er det store muligheter. Kanskje du, sammen med mannen din, vil ha en gruppe for ektepar? Bare fantasien begrenser. Aglow@home ble først prøvd ut i Tyskland, og det med gode resultater.

Det er veldig enkelt og raskt å starte opp. Ta kontakt med Elizabeth Vrybloed tlfnr: 412 32 121 om du ønsker å vite mer.